De camperreizen van joop en willie freie uit nijverdal

 

 

 

 

 

 

"Disclaimer" Aan de inhoud van de pagina's op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van mijn website.
Waar ben ik nu? Binnen deze site bevindt u zich op pagina: September 2006
Voor de laatste wijzigingen klik op Vernieuwen (F5).

Op deze pagina is het mogelijk om zelf iets te zoeken, door in het witte kadertje een woord in te toetsen en op "ZOEK" te drukken. Als u nog eens op "ZOEK" drukt, wordt er gezocht naar hetzelfde woord, maar dan elders op deze pagina.


Welke andere reis in 2006 wilt u zien?
   Februari - Spanje.
   Mei - Nederland.
   Juli - Frankrijk: Normandië/Bretagne.
   September - Duitsland: Rügen

Of kies een ander jaar.


September: Nederland.

Alleen de foto's van deze reis bekijken?  Klik hier.


Zondag 3 september. Nijverdal » Woerden - 170 km.
Het is de bedoeling dat we een paar daagjes naar "Het Groene Hart" van Nederland gaan om te fietsen. Het Groene Hart is een gebied dat ligt tussen de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
Nadat we een camping in Reeuwijk hadden bezocht bleek de ondergrond voor een camper toch te zacht te zijn en leek het ons niet verstandig hier te blijven. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere plek. En die vonden we op camping Batenstein in Woerden. Deze camping heeft een aantal verharde camperplekken. Perfekt!! De mooi en goed verzorgde camping ligt aan de rand van het centrum en aan het water. Het is een mooi uitvalsbasis voor vele fietstochten. Zo zijn er de "Klavervier-fietsroutes". Dit zijn 4 fietsroutes van zo'n 50 kilometer, die je eventueel zelf kunt inkorten. Elke tocht gaat naar een andere windrichting: de één naar het noordwesten, de ander naar het zuidoosten enz. Deze routes leiden door een prachtig Nederlands landschap met sloten, plassen (o.a. de Reeuwijkse en de Nieuwkoopse), weilanden en prachtige dorpen en stadjes. Je fietst door plaatsen als Oudewater, Nieuwkoop, Noorden, Kamerik, Haarzuilens en meer van dat moois.

Vanuit het Groene Hart naar de Utrechtse Vecht is niet ver. Dus daar dan maar een dagje wandelen. Er is een mooi wandelroute van ca. 15 km. De tocht gaat van Breukelen via Nieuwersluis en Loenen naar Vreeland en via de andere kant van de Vecht weer terug.

Donderdag 7 september. Woerden » Nijverdal - 150 km.
Vandaag is onze dochter jarig en dus gaan we op weg naar haar verjaardag (kunnen we gelijk de 2 kleinzoons weer even zien). Lang zal het verblijf in Nijverdal niet zijn, want morgen vrijdag 8 september vertrekken we voor een reis naar o.a.: "eiland" Rügen in het noorden van Duitsland en vandaar naar ????? Klik hier voor het reisverslag naar Rügen.

Totaal aantal kilometers deze reis: 320.

Alle foto's van deze reis in een groter formaat nog eens bekijken?  Klik hier.


 

     
Built by JGF©
         
IE & 1024x768

 

Top